Toggle nav

De Blije Naald winkel & workshops

De Blije Naald winkel & workshops

Aan de rand van de gezellige binnenstad van Enschede biedt De Blije Naald sinds januari 2018 vanuit hun winkelpand leuke en gezellige workshops aan.

"Wij bieden onder andere leuke en gezellige workshops aan waarbij je van echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt zelf je eigen unieke tas maakt. Je kunt bij ons 7 dagen in de week terecht, met name de weekenden zijn gewild omdat je een workshop kan combineren met winkelen en een terrasje pakken in het nabij gelegen centrum. Het meest populair is de workshop tas maken waarbij je werkt met echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt. Zo kun je een eigen shopper, heuptasje, fannypack of een schoudertasje maken. Maar ook het beschilderen van een borrelplank en het pimpen van een boomstam behoren tot de mogelijkheden.

Iedereen kan meedoen, ook als je twee linker handen hebt, we werken namelijk met voorgestanste onderdelen en het naaiwerk verzorgen wij. Middels een uitgebreide shoppingroute bieden we een ruime keus in materialen qua prints en kleuren. Hierdoor is het begin van een workshop tegelijk ook altijd het leukste onderdeel omdat er altijd keuzestress plaatsvindt.

We beschikken over een mooie grote ruimte waarin we met grote groepen kunnen werken. Onze workshops zijn zeer geschikt voor teambuilding, vriendinnenuitjes, samen met je moeder of met de personeelsvereniging. Tevens kun je bij ons shoppen voor handgemaakte artikelen van koeienhuid en leer, denk aan koeienhuid kussens, sleutelhangers en nog veel meer!"

Meer informatie?
Kijk op: www.deblijenaald.nl

Ik maak nu al een aantal jaren gebruik van jullie service. Ik kan niets anders zeggen dan dat jullie een toporganisatie zijn. Bij problemen met het iets plaatsen op mijn eigen site, of andere vragen; jullie zijn zeer behulpzaam en staan mij altijd correct te woord. Ook de tijd tussen mijn melding/vraag en jullie hulp/antwoord is super snel. Ik ben zeer positief over jullie en hoop nog jaren van jullie service gebruik te kunnen maken!!

Bekijk meer klantbeoordelingen

Marian Reessink
Italie Chalet

Gratis voorbeeld laten maken?

  Binnen 24 uur klaar (vaak dezelfde dag nog)
  In uw eigen huisstijl
  7 dagen gratis proberen
dan eenvoudig ja of nee klikken

  Goede ondersteuning bij vragen
  Geen kosten of verplichtingen voordat u beslist
dus geen risico

  Nog twijfels? Lees de onafhankelijke klantbeoordelingen of bekijk de voorbeelden

Geef ons die kans u te overtuigen, wij gaan de uitdaging graag aan!


U ook?

Vul dan het korte formulier hieronder in (= binnen 1 minuutje klaar)

Privacy is uitermate belangrijk voor ons

Uw gegevens worden alleen gebruikt om:

  de gratis demowebsite voor u te kunnen maken en de login te kunnen toemailen
  indien nodig contact met u op te kunnen nemen om uw vragen te beantwoorden

En als ik geen klant wordt?

Besluit u na de proefperiode om geen klant te worden dan verwijderen we al uw gegevens uit ons systeem.

Lees ook onze uitgebreide Privacy verklaring inzake de wet AVG. Klik hier!

Aanvraagformulier gratis website

Dit kan via live chat, e-mail of terugbelverzoek   (Privacy verklaring (AVG))