Klant cases

Op deze pagina ziet u enkele klantcases. Wilt u diverse voorbeelden zien klik dan hier.

Toggle nav

Body Clinic Bedum

Body Clinic Bedum

Body Clinic Bedum een praktijk voor afslanken, figuurverbetering en gezonde levensstijl. Nu ook: Cryolipolyse behandeling in de regio Groningen / Bedum. Dit betekent vet verliezen door te bevriezen. Zij bieden u de beste prijs/kwaliteit en zijn de enige in het Noorden van Nederland met deze unieke cryolipolyse behandeling. Advies op maat bij: Gezond eet- en leefpatroon, afvallen, meer energie, plaatselijke figuurverbetering, huidversteviging, spierversteviging, detox/ontzuren etc.

Lees verder

Franssen Schilderwerken

Franssen Schilderwerken

Zoekt u een vakkundige schilder of schildersbedrijf in de regio Melick, Roermond of Herkenbosch dan bent u bij Franssen Schilderwerken aan het juiste adres. Voor al uw schilderwerk, schilder diensten in Roermond en omstreken neemt u gerust contact met ons op. Al meer dan 30 jaar staat Franssen Schilderwerken gevestigd in Melick, nabij Roermond, voor mooi en duurzaam schilderwerk. We beheersen alle kneepjes van het vak en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees verder

Gastouderbureau Oppascentrale de Langstraat

Gastouderbureau Oppascentrale de Langstraat

Gastouderbureau “Oppascentrale de Langstraat” is in 1995 opgericht en stelt zich ten doel om kwalitatief goede opvangmogelijkheden aan te bieden in een gezinssituatie voor kinderen van 0 tot middelbaar onderwijs. Ons gastouderbureau is gespecialiseerd in bemiddeling voor gastouderopvang in de regio Tilburg, Waalwijk en Den Bosch. Gastouder of vraagouder? Neem gerust contact met ons op.

Lees verder

Aannemersbedrijf Enschede - Gebr. Meijerink

Aannemersbedrijf Enschede - Gebr. Meijerink

De Missie en Visie zeggen genoeg over Aannemersbedrijf Meijerink uit Enschede. Een bedrijf waar men al meer dan 2 eeuwen ervaring heeft op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhouden en renovatie. Kortom zoekt u een vakkundig en solide aannemer in de regio Twente o.a. in de Gemeenten Enschede, Hengelo of Almelo neem dan gerust contact op met Aannemer Meijerink. U krijgt hier geen spijt van!

Lees verder

Waterontharding Winkel

Waterontharding Winkel

Even voorstellen: Mijn naam is Edwin Winkel van Waterontharding Winkel te Hoogeveen(voorheen Aqua Air Care). Al 10 Jaar vertel ik met veel plezier over waterontharding, omdat het makkelijk aan te tonen is dat het verschil tussen hard en zacht water heel groot is! Waterontharding op basis van ionen wisseling is wat mij bezig houdt, omdat dit de ultieme manier is om van hard water zacht water te maken. Water zonder kalk leverd veel voordeel op, en is ook nog eens comfortabel!

Lees verder

DrostEffect - Coaching bedrijven Haren en Groningen

DrostEffect - Coaching bedrijven Haren en Groningen

DrostEffect is gespecialiseerd in coaching, training en intervisie voor bedrijven. Ons werkgebied is voornamelijk Haren en regio Groningen. DrostEffect helpt jou om anders om te gaan met uitdagingen in het leven door COACHING, INTERVISIE EN TRAININGEN. Het leven biedt ons allerlei uitdagingen. Uitdagingen in ons privéleven, in ons werk, in het team, met een collega. Soms ervaar je uitdagingen echter meer als een probleem. Het kunnen situaties zijn waarbij je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Toch zijn dit soort situaties of dilemma's vaak een kans. Een kans om naar oplossingen te zoeken, maar ook een kans om naar je eigen invloed te kijken. Voor DrostEffect maakte Perfectmanage en fraaie website die goed past bij de doelstellingen van dit coaching bedrijf. DrostEffect kan eenvoudig zelf de website onderhouden middels het Perfectmanage systeem.

Lees verder

Vakantiewoningen Friesland

Vakantiewoningen Friesland

Bent u op zoek naar een leuke vakantiewoning in Friesland? Wilt u een mooi vakantiehuis huren of met een grotere groep (tot 12 personen) een woonboerderij huren in het mooie Friesland? Dat kan via Vakantiewoningen Friesland. Al enkele jaren is Ardien Finnema van www.luxehuis.nl een tevreden klant bij Perfectmanage. Gezien de vorige website aan vernieuwing toe was heeft ze destijds bij Perfectmanage een gratis demo geprobeerd. Perfectmanage heeft voor Luxehuis.nl ook een beschikbaarheidskalender geïntegreerd zodat bezoekers de beschikbaarheid van de 3 vakantiewoningen eenvoudig zelf kunnen bekijken.

Lees verder

Dit kan via live chat, e-mail of terugbelverzoek   (Privacy verklaring (AVG))