Klant cases

Op deze pagina ziet u enkele klantcases. Wilt u diverse voorbeelden zien klik dan hier.

Toggle nav

MTV Metaaltechniek BV - Metaalbewerking in Twente

MTV Metaaltechniek BV - Metaalbewerking in Twente

MTV Metaaltechniek te Weerselo voor metaalbewerking, interieurbouw, machinebouw of revisies van machines. Onze klantenkring bestaat uit metaalbedrijven, voedingsindustrie en machinebouwers. Wij kunnen kanten, walsen, zagen, draaien, frezen, boren, TIG, MIG/MAG en pulslassen. Daarbij specialiseren wij ons in Roestvaststaal (RVS), geborsteld RVS en aluminium. Montagewerk bestaat onder meer uit machineopbouw tot revisies. Kenmerkend is dat al het werk op maat wordt gemaakt.

Lees verder

Carree Consultancy

Carree Consultancy

Carree Consultancy te Zandvoort is gespecialiseerd in interim-management, projectmanagement en consultancy binnen de domeinen: Gezondheidszorg, Onderwijs, Risico- en crisismanagement, Openbare orde en Veiligheid

Lees verder

Van Klaveren Bloemen / Rouwwerk

Van Klaveren Bloemen / Rouwwerk

Van Klaveren Bloemen is gespecialiseerd in het maken van bloemwerk voor belangrijke momenten. Wij leveren in Katwijk en omstreken. Elke zaterdag staan wij met een mooie bloemenkraam op de bloemenmarkt in Utrecht. Op onze website vind je diverse voorbeelden van rouwstukken en bruidswerk. Rouwbloemen zijn onmisbaar op een begrafenis of uitvaart. Met rouwbloemen kun je iemand een passend en waardig afscheid geven.

Lees verder

Van Klaveren Bruidswerk

Van Klaveren Bruidswerk

Van Klaveren Bruidswerk is uw specialist voor bruidsbloemen, bruidsboeket, corsages tafeldecoratie, autobloemstuk of voor bloemen om de kerk/ trouwlocatie aan te kleden. Men richt zich vooral op Katwijk, Leiden, Noordwijk, Wassenaar en omgeving. Wilt u bruidswerk door een betaalbare specialist laten verzorgen tegen een betaalbare prijs dan bent u bij Van Klaveren aan het juiste adres.

Lees verder

Mevotex

Mevotex

Mevotex te Enschede is distributeur van tampondrukmachines, markeermachines en graveermachines van Teca-Print uit Zwitserland en Schilling Marking Systems uit Duitsland. Mevotex is opgericht in 1951 en heeft in al die jaren een enorme kennis opgebouwd inzake het bedrukken of markeren van producten.

Lees verder

Twentse Energie Groep

Twentse Energie Groep

Wilt u ook zonnepanelen op uw dak of led verlichting laten installeren in Enschede of Twente en omgeving dan bent u bij De Twentse Energie Groep te Enschede aan het juiste adres. De Twentse Energie Groep is tevens specialist in het onderhoud van uw zonnepanelen of zonnestroom systeem.

Lees verder

De Blije Naald winkel & workshops

De Blije Naald winkel & workshops

Wij bieden onder andere leuke en gezellige workshops aan waarbij je van echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt zelf je eigen unieke tas maakt. Je kunt bij ons 7 dagen in de week terecht, met name de weekenden zijn gewild omdat je een workshop kan combineren met winkelen en een terrasje pakken in het nabij gelegen centrum. Het meest populair is de workshop tas maken waarbij je werkt met echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt. Zo kun je een eigen shopper, heuptasje, fannypack of een schoudertasje maken. Maar ook het beschilderen van een borrelplank en het pimpen van een boomstam behoren tot de mogelijkheden.

Lees verder

Body Clinic Bedum

Body Clinic Bedum

Body Clinic Bedum een praktijk voor afslanken, figuurverbetering en gezonde levensstijl. Nu ook: Cryolipolyse behandeling in de regio Groningen / Bedum. Dit betekent vet verliezen door te bevriezen. Zij bieden u de beste prijs/kwaliteit en zijn de enige in het Noorden van Nederland met deze unieke cryolipolyse behandeling. Advies op maat bij: Gezond eet- en leefpatroon, afvallen, meer energie, plaatselijke figuurverbetering, huidversteviging, spierversteviging, detox/ontzuren etc.

Lees verder

Franssen Schilderwerken

Franssen Schilderwerken

Zoekt u een vakkundige schilder of schildersbedrijf in de regio Melick, Roermond of Herkenbosch dan bent u bij Franssen Schilderwerken aan het juiste adres. Voor al uw schilderwerk, schilder diensten in Roermond en omstreken neemt u gerust contact met ons op. Al meer dan 30 jaar staat Franssen Schilderwerken gevestigd in Melick, nabij Roermond, voor mooi en duurzaam schilderwerk. We beheersen alle kneepjes van het vak en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees verder

Gastouderbureau Oppascentrale de Langstraat

Gastouderbureau Oppascentrale de Langstraat

Gastouderbureau “Oppascentrale de Langstraat” is in 1995 opgericht en stelt zich ten doel om kwalitatief goede opvangmogelijkheden aan te bieden in een gezinssituatie voor kinderen van 0 tot middelbaar onderwijs. Ons gastouderbureau is gespecialiseerd in bemiddeling voor gastouderopvang in de regio Tilburg, Waalwijk en Den Bosch. Gastouder of vraagouder? Neem gerust contact met ons op.

Lees verder

Aannemersbedrijf Enschede - Gebr. Meijerink

Aannemersbedrijf Enschede - Gebr. Meijerink

De Missie en Visie zeggen genoeg over Aannemersbedrijf Meijerink uit Enschede. Een bedrijf waar men al meer dan 2 eeuwen ervaring heeft op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhouden en renovatie. Kortom zoekt u een vakkundig en solide aannemer in de regio Twente o.a. in de Gemeenten Enschede, Hengelo of Almelo neem dan gerust contact op met Aannemer Meijerink. U krijgt hier geen spijt van!

Lees verder

Waterontharding Winkel

Waterontharding Winkel

Even voorstellen: Mijn naam is Edwin Winkel van Waterontharding Winkel te Hoogeveen(voorheen Aqua Air Care). Al 10 Jaar vertel ik met veel plezier over waterontharding, omdat het makkelijk aan te tonen is dat het verschil tussen hard en zacht water heel groot is! Waterontharding op basis van ionen wisseling is wat mij bezig houdt, omdat dit de ultieme manier is om van hard water zacht water te maken. Water zonder kalk leverd veel voordeel op, en is ook nog eens comfortabel!

Lees verder

DrostEffect - Coaching bedrijven Haren en Groningen

DrostEffect - Coaching bedrijven Haren en Groningen

DrostEffect is gespecialiseerd in coaching, training en intervisie voor bedrijven. Ons werkgebied is voornamelijk Haren en regio Groningen. DrostEffect helpt jou om anders om te gaan met uitdagingen in het leven door COACHING, INTERVISIE EN TRAININGEN. Het leven biedt ons allerlei uitdagingen. Uitdagingen in ons privéleven, in ons werk, in het team, met een collega. Soms ervaar je uitdagingen echter meer als een probleem. Het kunnen situaties zijn waarbij je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Toch zijn dit soort situaties of dilemma's vaak een kans. Een kans om naar oplossingen te zoeken, maar ook een kans om naar je eigen invloed te kijken. Voor DrostEffect maakte Perfectmanage en fraaie website die goed past bij de doelstellingen van dit coaching bedrijf. DrostEffect kan eenvoudig zelf de website onderhouden middels het Perfectmanage systeem.

Lees verder

Vakantiewoningen Friesland

Vakantiewoningen Friesland

Bent u op zoek naar een leuke vakantiewoning in Friesland? Wilt u een mooi vakantiehuis huren of met een grotere groep (tot 12 personen) een woonboerderij huren in het mooie Friesland? Dat kan via Vakantiewoningen Friesland. Al enkele jaren is Ardien Finnema van www.luxehuis.nl een tevreden klant bij Perfectmanage. Gezien de vorige website aan vernieuwing toe was heeft ze destijds bij Perfectmanage een gratis demo geprobeerd. Perfectmanage heeft voor Luxehuis.nl ook een beschikbaarheidskalender geïntegreerd zodat bezoekers de beschikbaarheid van de 3 vakantiewoningen eenvoudig zelf kunnen bekijken.

Lees verder

Dit kan via live chat, e-mail of terugbelverzoek   (Privacy verklaring (AVG))