Veel gestelde vragen

Hieronder leest u de antwoorden op veelgestelde vragen.
Heeft u een vraag die niet beantwoord wordt neem dan gerust contact met ons op.

SSL beveliging

Jazeker! SSL beveiliging voor uw domein/website is bij al onze pakketten inbegrepen en wordt volledig ingebouwd en getest door ons zodra uw website online gaat. Ook de jaarlijkse verlenging van het verplichte SSL certificaat wordt door ons geregeld. U heeft hier dus zelf geheel geen omkijken naar! Voor meer informatie over SSL klikt u hier.

Bestaande website omzetten

In de meeste gevallen kunnen wij uw bestaande website vrij eenvoudig omzetten naar ons Perfectmanage systeem. Vul het gratis demowebsite formulier in, wij bekijken dan uw huidige website en laten u weten of wij uw huidige website kunnen omzetten. Indien het mogelijk is dan ontvangt u binnen 1 werkdag een mooie voorbeeldwebsite in uw eigen huisstijl, die u vervolgens 7 dagen gratis kunt proberen. Indien het niet kan dan adviseren wij u graag vrijblijvend over andere mogelijkheden.

Bij al onze pakketten is 1 domeinnaam gratis inbegrepen. Wij kunnen kosteloos uw bestaande domeinnaam verhuizen van uw huidige aanbieder naar Perfectmanage, zodat u geen onnodige kosten blijft maken. De domeinnaam blijft te allen tijde uw eigendom en kan door u altijd weer worden verhuisd, al gaan we natuurlijk graag voor een lange en prettige samenwerking met u.

Wilt u liever de domeinnaam bij de huidige provider laten staan dan kan dat uiteraard ook. Wij kunnen dan uw huidige provider verzoeken om de domeinnaam aan de nieuwe website op onze servers te koppelen. U heeft hier verder geen omkijken naar. 

Heeft u vragen over domeinnamen of de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Gratis demo

JA! Wij hebben vertrouwen in ons product en doen graag moeite om u als potentiële klant te overtuigen. Een demo in uw huisstijl is volledig kosteloos en u kunt de demowebsite met alle opties van ons systeem 7 dagen gratis uitproberen. U beslist vervolgens eenvoudig in ons systeem via de vraag Klant worden? voor JA of NEE.

Kiest u NEE dan worden uw gegevens verwijderd en vervalt de gemaakte website en bedanken wij u voor het proberen van ons product.

Kiest u JA dan zijn we natuurlijk erg blij om u als klant te mogen verwelkomen.

Geef ons de kans! Vraag een gratis demo aan!

Zolang wij nog niet zeker weten of u klant wordt dan kunnen wij, zoals u zult begrijpen, ook nog geen domeinnaam aanvragen gezien wij hiervoor ook kosten moeten maken.

Zodra u klant wordt leggen wij direct de gewenste domeinnaam voor u vast. De domeinnaam wordt ook altijd op uw eigen naam geregistreerd en blijft uw eigendom. 

Weet u al sneller dan 7 dagen of u klant wilt worden dan kunnen wij natuurlijk ook sneller uw domeinnaam vastleggen. In principe kunt u bij ons binnen 24 uur online zijn met uw website. 

Zodra u klant wordt zetten wij uw website account definitief. De demoversie wordt dan de definitieve versie en de door u gemaakte wijzigingen blijven uiteraard bewaard. Indien u uw website al klaar heeft om te publiceren kunnen wij een domeinnaam voor u aanvragen of uw bestaande domeinnaam verhuizen (of koppelen) en zodoende de website voor u online plaatsen.

Indien u nog niet zover bent kunnen wij een fraaie tijdelijke pagina ("Under construction") met of zonder countdown voor u plaatsen. U kunt vervolgens met 1 klik op de knop uw website online zetten zodra u zover bent. Uiteraard ondersteunen wij u bij vragen en helpen wij u indien nodig met het online zetten van uw website. 

Pakketten en kosten

Dat is geheel afhankelijk van de uiteindelijke inhoud die u op uw website wilt plaatsen. Heeft u voldoende aan 1 websitepagina met enkele foto's, een informatieve tekst en contactgegevens, dan kunt u met een budget pakket á € 149,00 prima uit de voeten. Heeft u uitgebreidere informatie of wilt u in Google goed gevonden worden dan is een budget pakket niet toereikend en komt u uit op Starter, Pro of Premium. Op welk pakket u uiteindelijk uitkomt hangt af van het aantal extra modules dat u graag wilt gebruiken. Tijdens een gratis demoperiode kunt u dit op uw gemak bekijken en proberen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw website en daarmee uw pakket.

U weet dus precies welk pakket u nodig heeft en wat u per jaar betaalt voordat u beslist of u wel of geen klant wordt bij Perfectmanage. Geen verrassingen achteraf.

Nee, om de kosten voor onze administratie en daarmee de prijzen van onze pakketten zo laag mogelijk te houden factureren wij jaarlijks. De contracten lopen ook per jaar. Nadat u klant bent geworden sturen wij u de factuur voor het eerste jaar toe. Deze kunt u gewoon per bank aan ons voldoen.

Wij bieden geen mogelijk tot automatische incasso, u betaalt bij ons jaarlijks per factuur.

Wij verwachten wel dat in de toekomst betaling per iDEAL of Creditcard mogelijk wordt.

Aangezien er jaarlijkse kosten worden gemaakt voor een website (o.a. domeinnaam-, hosting- en datakosten) dient u deze kosten ook jaarlijks te voldoen. Bij alle gerenommeerde websiteleveranciers betaalt u jaarlijks een bedrag. Veel aanbieders vragen naast de jaarlijkse kosten vaak ook een aanzienlijk eenmalig bedrag (variërend van +/- € 500 tot € 2500) voor het maken of bouwen van de website. Wij doen dit niet, opstarten is bij ons volledig kosteloos. Dus deze kosten bespaart u al.

Tevens zorgen wij voor uitbreidingen en updates aan ons systeem zodat de websites die wij leveren meegroeien met de toekomst. Websites hebbben een levensduur van gemiddeld 4-6 jaar, dus als u een website koopt dan moet u om de zoveel jaar een nieuwe laten ontwikkelen. Bij ons kunt u kosteloos een nieuwe layout kiezen na enkele jaren zodat u met 1 klik op de knop een nieuwe website heeft. Voor een laag bedrag per jaar heeft u bij ons alles perfect geregeld!

Verder bent u bij ons gewaarborgd van een goede service en ondersteuning, lees ook de klantbeoordelingen

Perfectmanage websites

De meeste nieuwe klanten hebben bij ons geen of weinig uitleg nodig, maar af en toe horen wij van nieuwe klanten opmerkingen als "Ik ben een digibeet" of "Ik heb geen verstand van computers". Vaak blijkt dit allemaal reuze mee te vallen. Als u namelijk een e-mail kunt schrijven of af en toe een computer, laptop of tablet gebruikt dan kunt u ook uw website bijwerken via ons eenvoudig te gebruiken Perfectmanage systeem.

Na het aanvragen van een gratis demo, maken wij de basis van uw nieuwe website geheel kosteloos in uw eigen huisstijl voor u klaar. Vervolgens kunt u 7 dagen gratis de website en ons Perfectmanage systeem proberen. Wij adviseren nieuwe klanten altijd eerst om zelf op onderzoek uit te gaan en eventuele vragen te noteren. Zodra u wilt plannen wij met u een gratis afstandsessie waarbij wij u helpen op uw eigen beeldscherm. Telefonisch beantwoorden wij uw vragen en helpen u op weg met het invullen van de teksten en overige inhoud van uw website.

Tot nu toe is het iedereen gelukt om met ons systeem te werken en wij hebben er alle vertrouwen in dat u het ook gaat lukken! Wij helpen u graag!

Wij houden niet van restricties daarom werken wij op basis van fair use. Fair use betekent dat wij u geen beperkingen opleggen wat betreft aantallen foto's, pagina's of bestanden die u kunt uploaden of toevoegen aan uw website. Alleen als de hoeveelheid data echt uit de hand dreigt te lopen nemen wij vooraf contact op met de betreffende klant om te overleggen over de opties. Echter dit is in de praktijk (al meer dan 11 jaar) nog nooit voorgekomen en wij verwachten ook niet dat dit snel zal gebeuren.

Uiteraard kan dat. In ons Perfectmanage systeem kunt u eenvoudig foto's en bestanden (bijv. PDF) uploaden en deze vervolgens plaatsen op uw website. Video's kunt u eenvoudig via Youtube en Vimeo in uw website "embedden". Dit betekent dat de video's op uw eigen website afspelen en bezoekers niet hoeven door te klikken naar de betreffende videosites. 

In ons systeem zit een uitgebreide tekst-editor (vergelijkbaar met WORD of een soortgelijke tekstverwerker) waarin u de teksten en inhoud van uw website pagina's eenvoudig zelf kunt invoeren en kunt opmaken. De editor is gekoppeld aan uw geuploade bestanden en foto's en zodoende kunt u deze ook eenvoudig in uw teksten invoegen. Probeer het gerust eens uit!

Heeft u vragen, stel ze ons gerust via live chat, e-mail of terugbelverzoek (voor als u liever telefonisch contact heeft).

Over Perfectmanage

Perfectmanage bestaat als merk sinds 2008, maar ons moederbedrijf Webfix bestaat al sinds 2000. Wij zijn een flexibele organisatie met korte lijnen en bovenal een zeer gemotiveerd team. Op die manier kunnen we u voorzien van een uitstekende service en zeer scherpe prijzen. Bekijk de tijdlijn van ons bedrijf voor meer achtergrondinformatie.

Lees ook wat onze klanten schrijven over hun ervaring met Perfectmanage.

Het beste is natuurlijk zelf ervaren! Vraag een gratis demo aan, het kost u niets en u kunt na 7 dagen eenvoudig JA of NEE zeggen. 
 

Wij zijn gevestigd te:

Webfix / Perfectmanage
Dorpsstraat 76
7524CK Enschede

Klik hier voor onze KVK inschrijving (sinds oktober 2000)

Bezoeken
Omdat wij alle diensten online leveren en om flexibel en voordelig te blijven is het niet nodig een afspraak op locatie te maken. Wij bieden zeer goede ondersteuning via live chate-mail of terugbelverzoek (voor als u liever telefonisch contact heeft).
 

Contact met ons is altijd zeer snel mogelijk via:
 
Live chat
E-mail
Terugbelverzoek

U kunt ook rechtstreeks mailen naar info@perfectmanage.nl

Ik maak nu al een aantal jaren gebruik van jullie service. Ik kan niets anders zeggen dan dat jullie een toporganisatie zijn. Bij problemen met het iets plaatsen op mijn eigen site, of andere vragen; jullie zijn zeer behulpzaam en staan mij altijd correct te woord. Ook de tijd tussen mijn melding/vraag en jullie hulp/antwoord is super snel. Ik ben zeer positief over jullie en hoop nog jaren van jullie service gebruik te kunnen maken!!

Bekijk meer klantbeoordelingen

Marian Reessink
Italie Chalet

Gratis voorbeeld laten maken?

  Binnen 24 uur klaar (vaak dezelfde dag nog)
  In uw eigen huisstijl
  7 dagen gratis proberen
dan eenvoudig ja of nee klikken

  Goede ondersteuning bij vragen
  Geen kosten of verplichtingen voordat u beslist
dus geen risico

  Nog twijfels? Lees de onafhankelijke klantbeoordelingen of bekijk de voorbeelden

Geef ons die kans u te overtuigen, wij gaan de uitdaging graag aan!


U ook?

Vul dan het korte formulier hieronder in (= binnen 1 minuutje klaar)

Privacy is uitermate belangrijk voor ons

Uw gegevens worden alleen gebruikt om:

  de gratis demowebsite voor u te kunnen maken en de login te kunnen toemailen
  indien nodig contact met u op te kunnen nemen om uw vragen te beantwoorden

En als ik geen klant wordt?

Besluit u na de proefperiode om geen klant te worden dan verwijderen we al uw gegevens uit ons systeem.

Lees ook onze uitgebreide Privacy verklaring inzake de wet AVG. Klik hier!

Aanvraagformulier gratis website

Dit kan via live chat, e-mail of terugbelverzoek   (Privacy verklaring (AVG))