Over Perfectmanage

Sinds 2000

Perfectmanage bestaat als merk sinds 2008, maar ons moederbedrijf Webfix bestaat al sinds 2000. Wij zijn een flexibele organisatie met korte lijnen en bovenal een zeer gemotiveerd team. Op die manier kunnen we u voorzien van een uitstekende service en zeer scherpe prijzen. Bekijk hieronder de tijdlijn van ons bedrijf voor meer achtergrondinformatie.

 1. 2013

  2013 - heden

  Het nieuwe Perfectmanage

  In 2013 is strategisch besloten om de focus te verplaatsen van het aanbieden van maatwerk websites naar ons Perfectmanage product. We hebben vervolgens een volledig nieuw en modern Perfectmanage systeem ontwikkeld en dit ook direct ingericht op de nieuwste standaarden (o.a. responsive design). Hierdoor is iedere website die wij leveren automatisch optimaal van mobiel tot breedbeeld (bekijk voorbeelden). Door de komst van het nieuwe Perfectmanage systeem zijn de websites die wij leveren, qua kwaliteit en mogelijkheden, nauwelijks te onderscheiden van dure maatwerk websites. 

  Onze zeer voordelige prijzen en de unieke mogelijkheid om binnen 1 werkdag een gratis demo in uw eigen huisstijl te proberen zorgen ervoor dat Perfectmanage volop in bloei staat. Ook interesse? Vraag een gratis demo aan, wij helpen u graag!

 2. 2013

  2012

  Nieuwe huisstijl Webfix

  We vonden het tijd worden voor een complete vernieuwing van de huisstijl van ons moederbedrijf Webfix. De frisse kleuren en de diamant (=kwaliteit) werden erg positief ontvangen door onze klantenkring. Het diamant-icoon werd door ons voor zowel herkenbaarheid als Social Media gebruik (profielfoto's) ontworpen. De nieuwe huisstijl van Webfix is ook verwerkt in de nieuwe huisstijl van Perfectmanage in 2013.

 3. 2013

  2008

  Het begin van Perfectmanage

  Vanaf de start van onze onderneming in 2000 tot en met de dag van vandaag gaan we altijd voor een zo hoog mogelijke kwaliteit en service (lees het gerust in de beoordelingen). Een belangrijke doelstelling was om het verschil tussen maatwerk websites en Webwizzards websites verder te verkleinen. In 2008 is door ons op de fundering van het Webwizzards systeem een volledig nieuw websitesysteem ontwikkeld, genaamd Perfectmanage. De naam "Perfect - Manage" is uiteraard een verwijzing naar het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van het systeem voor onze klanten. Eenieder moest zijn website zo "Perfect" mogelijk kunnen "Managen", dat was de kern. Aangevuld met professionele standaard layouts begon de basis van het huidige Perfectmanage langzaam vorm te krijgen. 

 4. 2012

  2004

  Ontwikkeling Webwizzards

  Doordat maatwerk relatief duur is en hierdoor niet betaalbaar voor veel startende ondernemers of kleinere bedrijven, werd er nagedacht over een oplossing voor deze doelgroep. Onder de naam Webwizzards werd een begin gemaakt met het leveren van professionele standaardwebsites in een geautomatiseerde omgeving tegen scherpe tarieven. Hiermee was de voorloper van het huidige Perfectmanage "geboren".

 5. 2011

  2000

  Oprichting Webfix

  In oktober 2000 is Webfix ingeschreven bij de KVK te Enschede onder KVK nummer: 08092412. Webfix is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en online plaatsen van maatwerk websites. Alles wordt van ontwerp tot oplevering op maat voor onze klanten uitgevoerd. Middels het, door ons in eigen huis ontwikkelde, Webfix Content Management Systeem (CMS) konden klanten al vanaf 2001 zelf hun eigen website online onderhouden en uitbreiden.

Wij van Handelsonderneming Dune, waren op zoek naar een duidelijke, compacte, betaalbare, site met een goed bereikbare service. Al snel kwamen wij terecht hij Perfect Manage. Na een aantal aanvragen sprong deze er met vlag en wimpel bovenuit. Wij raden Perfectmanage zeker aan!

Bekijk meer klantbeoordelingen

Petra Duné
Handelsonderneming Duné

Gratis voorbeeld laten maken?

  Binnen 24 uur klaar (vaak dezelfde dag nog)
  In uw eigen huisstijl
  7 dagen gratis proberen
dan eenvoudig ja of nee klikken

  Goede ondersteuning bij vragen
  Geen kosten of verplichtingen voordat u beslist
dus geen risico

  Nog twijfels? Lees de onafhankelijke klantbeoordelingen of bekijk de voorbeelden

Geef ons die kans u te overtuigen, wij gaan de uitdaging graag aan!


U ook?

Vul dan het korte formulier hieronder in (= binnen 1 minuutje klaar)

Privacy is uitermate belangrijk voor ons

Uw gegevens worden alleen gebruikt om:

  de gratis demowebsite voor u te kunnen maken en de login te kunnen toemailen
  indien nodig contact met u op te kunnen nemen om uw vragen te beantwoorden

En als ik geen klant wordt?

Besluit u na de proefperiode om geen klant te worden dan verwijderen we al uw gegevens uit ons systeem.

Lees ook onze uitgebreide Privacy verklaring inzake de wet AVG. Klik hier!

Aanvraagformulier gratis website

Dit kan via live chat, e-mail of terugbelverzoek   (Privacy verklaring (AVG))